Diensten & Onderhoud

Bij Royal Safety Group hebben we onze gespecialiseerd in brandbeveiliging. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres als u een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging-vraagstukken en/of uw bedrijfshulpverlening zoekt. Een partij die u op een duidelijke en eerlijke manier kan adviseren over uw actuele situatie met betrekking tot brandbeveiliging en brandpreventie en die u in heldere bewoordingen kan vertellen welke maatregelen getroffen zouden moeten worden om deze situatie (nog verder) te verbeteren.

Naast het geven van advies kunnen wij u ook direct van dienst zijn met het controleren en onderhouden materialen. U heeft bij ons één aanspreekpunt en wij nemen graag al uw processen omtrent brandbeveiliging van u over. U heeft er geen omkijken meer naar en u kunt u volledig focussen op uw andere werkzaamheden. Ontzorgen noemen we dat.

Royal Safety Group is een modern brandbeveiligingsbedrijf dat u snel en professioneel van dienst is of het nu gaat om het snel inplannen van een controle of het snel uitleveren van bestelde materialen, wij verstaan ons vak.

U bent op zoek naar een partner die beschikt over een eigen serviceafdeling, louter bemand door ervaren monteurs die stuk voor stuk gecertificeerd zijn voor het werk dat ze op dagelijkse basis verrichten? U bent op zoek naar een bedrijf dat volledig REOB gecertificeerd is, met trots partner van de brandweer is en volledig werkt op basis van de nieuwste wet- en regelgeving? Zoek niet verder. U heeft ons gevonden.

Uw blusmiddelen en andere producten op het gebied van brandveiligheid vragen om kundig onderhoud. Royal Safety Group is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf en beschikt over eigen REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs die zowel het onderhoud als de keuring van uw blustoestellen kunnen verzorgen. Wij helpen u te voldoen aan het Bouwbesluit 2012, net als de Nen-normen 4001,

  • NEN 2559 Draagbare blustoestellen
  • NEN 2659 Verrijdbare blustoestellen
  • NEN-EN 671-3 Brandslanghaspels
  • NEN 1594 Droge blusleidingen


We zorgen na iedere onderhoudsbeurt voor een heldere rapportage, inclusief de looplijsten en uw certificaat.

Brandveiligheid

U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de (brand)veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Onze diensten en producten helpen u te voldoen aan het Bouwbesluit, de Arbowet en de richtlijnen die verzekeraars hanteren. Beschikt u over de juiste preventie- en blusmiddelen? Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de normen en de brandblussers of andere middelen die u nodig heeft om voor een (brand)veilige omgeving te zorgen. Daarnaast adviseren we u thuis goed na te denken over de brandveiligheid en adequate maatregelen te nemen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Bij Royal Safety Group B.V. kunt u bij uw aankoop direct een onderhoudscontract afsluiten. Zo hebt u geen omkijken naar het jaarlijkse onderhoud van uw blusmiddelen en bent u verzekerd van goede brandpreventie!


Hebt u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen per mail.

De voordelen van Royal Safety Group

  • REOB Gecertificeerd
  • One-stop-shop van advies en levering tot controle en onderhoud
  • Snelle levering
  • Deskundige medewerkers
  • Scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Ik wil informatie van een specialist!

Wenst u meer informatie van een van onze specialisten vraag deze dan hier gemakkelijk aan!

Zoeken Bereken uw onderhoudskosten Informatie aanvragen Contact opnemen